Avís legal

Per donar compliment amb allò establert a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s'indiquen les dades d'informació general d'aquest web:

Titular: MAYDAY
Adreça: Llorenç Barba, 35
Contacte: info@mayday.cat
Telèfon: 34 93 450 4388
Dades Registrals: Registre Mercantil de Barcelona, Tom 25958 , Foli 23, Full B-97936
CIF: B60349503

Política de protecció de dades

- MayDay li informa de la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

- MayDay es reserva el dret a modificar la present política, informant-li prèviament dels canvis que en aquesta es produeixin mitjançant aquest avís.

- Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne la tramesa, autoritza expressament a MayDay que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.

- La recollida i el tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar-li sobre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa, mitjançant qualsevol mitjà de comunicació, inclús electrònic.

- Les dades personals que faciliti l'usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no-compliment d'aquesta obligació.

- Les dades facilitades per vostè en els camps marcats amb *són obligatoris per poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.

- MayDay ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.

- MayDay manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.